Hele 5 GS til finalen i Norsk Derby!!

ND

Hele 5 gordonsettere er klare for søndagens finale i Norsk Derby!!
Dette er super hyggelig og imponerende og vi ønsker følgende ekvipasjer lykke til:

Les mer …

Vi ønsker oss bilder!

ForsideKalender2018
Vi ønsker oss bilder til neste års kalender - gordonsettere i alle situasjoner og alle årstider.

Les mer …

giro
I disse dager sender NKK ut purringer på medlemskontingenten for 2018. Om du enda ikke har betalt ditt medlemsskap i NGK for 2018, så gjør det nå!

Du vil få en e-post eller SMS fra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Dette ikke er en avtalegiro – du må aktivt inn og godkjenne fakturaen i nettbanken eller mobilbanken for at den skal bli betalt.

Du kan betale din kontingent på flere måter:

Enten kan du gjøre dette online via "Min side" hos nkk.no som vist under på bildet. De blir du umiddelbart igjeninnmeldt.
Eller sende en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og be om hjelp til å få tilsendt en ny giro
Eller sende en SMS til tel.nr: 98897102 med relevant informasjon (navn, adr, mail.adr.)
Eller ringe tel.nr: 98897102 og be om hjelp.

Innlogging

Har du ingen bruker hos NKK, kan det være lurt å lage dette. Gå inn på "Min side" og følg bruksanvisningen som står der.

Om du ikke vet hva ditt medlemsnummer eller PIN-kode er, kan du få dette på SMS. Det eneste du trenger å gjøre er å sende en SMS til 2010. I SMSen skriver du "NKK PIN".

Prisen for tjenesten er kostnaden for en SMS, og avhenger av ditt abonnement.
Om du mottar flere svar med forskjellig PIN-kode ber vi deg om å ta kontakt med medlemsservice på 21 600 900 (kl 8-15) for å få rettet opp i feilen før du kan fortsette.

Vi håper du ønsker å fornye ditt medlemsskap i Norsk Gordonsetter Klub også i 2018!

mylagopus

1

Our website is protected by DMC Firewall!