TJFF rype

Lesja og Dovre Fuglehundskole

Arrangør Norsk Gordonsetter Klubb - Trøndelag og TJFF hundeutvalget

NGK avdeling Oppland og Trøndelag, Trondheim JFF og NESK avd Sør-trøndelag ønsker å gjenta suksessen med en ny treningshelg på Slådalen og ønsker dere velkommen til en opplevelsesrik treningshelg i Lesjafjellene.

Oppmøte fredags ettermiddag med presentasjon av helgens instruktører, forventningsavklaring og middag, før vi drar ut i fjellet på lørdag. Om ønskelig vil vi prøve å få til en seanse på duer før vi drar i fjellet på lørdag. Lørdagen avsluttes med oppsummering av dagen før en bedre middag inntas. Sosialt rundt bålet må en påregne etter middag – likeså aking før middag for å jobbe opp appetitten! Gabrielle vil gi oss et raskt innblikk i pelsstell , utstillingsklipp og tar jeg ikke helt feil så vil flere av oss få mange gode «tips i ludo» på hvordan klippe hund til vinterfjellet kontra utstilling! Søndagen blir en ny dag i fjellet med instruktør før dagen avrundes. Det vil være en maksbegrensning på antall hunder – så her er det «først til mølla-prinsippet»!

Vårsamlingen vil koste kr 3600. Dette dekker overnatting, trening (også duetrening) og middag fredag og lørdag. Tørrmat og drikke utover vann må den enkelt selv dekke. Det vil komme et tillegg på totalt kr 200,- for bom opp til Slådalen.

Direkte påmelding via www.fuglehundskole.no sitt påmeldingsskjema.

Mer informasjon om samlingen kan leses på hjemmesiden til Lesja- og Dovre Fuglehundskole

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!