Lavland

Årets VM for stående fuglehunder er i Spania 24-27. oktober i nærmere bestemt i nærheten av Toledo,

Avlsrådet ønsker fortsatt at dere melder inn sykdom på hunden, slik at det kan registreres i klubbens database - Datahound.

Da kan man søke opp evt slekninger med f.eks allergi, kreft, korsbåndskade, kloløsning, tyrosinmangel mm.

Dette meldes til Mona Aakervik, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

NKK har etter en periode med feilsøking og kvalitetssikring gjeninnført HD-indeksen i DogWeb.

NGK har fått flere innspill og meldinger om at indeksen for vår rase fremdeles ser ut til å inneholde feil. NGK ønsker derfor å avvente bruk av indeksen inntil videre.

Vi ønsker også at medlemmer formidler til oss om de finner feil eller oppsiktsvekkende resultater i HD-indeksen. Informasjonen sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

NKK har etablert en gruppe som skal arbeide med flere aspekter ved HD-problemstillingen. Denne gruppen skal formidle bekymringer/utfordringer/problemstillinger fra de ulike miljøene inn til NKK sentralt, samt være ressurspersoner med tanke på HD ute i miljøene.

HD-indekser ligger desverre enda ut i Dogweb og klubbens Datahound, men vi venter på at NKK fjerner disse i Dogweb. De vil da ikke blir overført til Datahound.

Ngk's avlsråd

nd 2018

HUSK PÅMELDINGSFRISTEN SOM ER 1. MAI!
En oversikt over de påmeldte hundene pr 30. april kan lastes ned her. Det er få hunder som er påmeldt i år i forhold til tidligere år. Dette gjelder for alle raser. 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd