Vintersesongen 2019 ønsker NGK distrikt Oslo & Akershus og Asker, Bærum & Buskerud å legge opp til at vi sammen skal bli en aktiv gjeng.

Grotli


Vi ønsker derfor at vi sammen skal stille mannsterke opp på jaktprøven på Grotli 26.-28. april. Er du ny med fuglehund og har lyst til å få vist fram din håpefulle, men er litt usikker på hvordan det hele rundt jaktprøver fungerer er dette en gylden mulighet til å bli med. Er du erfaren med jaktprøver, men en sosial type så sleng deg med, det er jo alltid gøy å ha en spesifikk prøve å trene mot. Det blir med dette i baktankene noen arrangementer de kommende månedene:


Foredrag «Hvordan lykkes med fuglehund m/Ulrik Myrhaug»:
Ulrik har mange gode resultater og er blant Norges mest meriterte fuglehundførere de seneste årene. Ulrik vil komme og fortelle hvordan han har jobbet og litt om hva som skal til for lykkes med fuglehund.
Arrangementet finner sted i lokalene til Bouvet AS, Leif Tronstads plass 7, 1337 Sandvika. Onsdag 13. februar 2019 kl. 19:00
Foredraget er gratis og vi håper å kunne arrangere et mindre lotteri. Spørsmål kan rettes til arrangementets side på facebook via distriktenes sider.
https://www.facebook.com/events/331382374141694/?active_tab=about


Instruksjonssamling Gordon Castle dessverre avlyst:
Vi møtes på Gordon Castle i Ljørdalen 22.-24.mars 2019. Oppmøte fredag kveld. Vi deler oss i to partier lørdag og søndag for trening og instruksjon i fjellet. Hvert parti får sin egen instruktør. Dette blir en sosial og læringsrik helg. Se distriktsidene på gordonsetter.no for egen info om dette.


Onsdagstreninger:
Utvalgte onsdager i løpet av vinteren vil vi møtes for dressurtrening. Her jobber vi med sitt, innkalling, apport og andre viktige dressurmomenter. Både med og uten provokasjon. Hver trening vil ha et dressurmoment som hovedfokus. Tid og sted vil bli lagt ut på distriktene sine facebook-sider.


Felles treningsturer:
I løpet av vinteren legges det ut info om felles dagsturer på fjellet. Tid og sted vil variere. Følg med på distriktenes facebook-sider hvor info vil bli lagt ut.


Jaktprøve Grotli:
Vi bor på Grotli Høyfjellshotell og deltar på NGK sin jaktprøve på Grotli. Sammen deler vi erfaringer, gleder og sorger igjennom helgen. Personer fra arbeidsutvalgene vil være til stede for alt av spørsmål som måtte dukke opp under helgen.
Hver ekvipasje melder selv på jaktprøven og overnatting bestilles direkte til Grotli Høyfjellshotell (www.grotli.no). Vi kan selvfølgelig hjelpe hvis man lurer på noe når det gjelder påmelding. Gi oss uansett beskjed når dere er meldt på, så holder vi kontakten opp mot prøven.


Håper så mange som mulig har lyst og mulighet til å delta, så sees vi utover vinteren.

Our website is protected by DMC Firewall!