Logo derby 2019 b

Premieliste finale Derby
Premieliste kval Derby
Premieliste semi Derby

Fint om alle deltakere og dommere går inn og evaluerer Norsk Derby arragementet
http://www.fieldtrials.no/eforms/hoystatuslop/8/ 

Det har lykkes FKF å få flyttet Norsk Derby som ble avlyst 20.-22.9.2019 til 4.-6.10.2019. Prøven vil foregå i terrengene på Kongsvold, som opprinnelig planlagt.

NB! Gi beskjed snarest om du ikke kan møte, til Derbykomiteen v/Anne-Grethe Sætrang - telefon 95851399

Det er kommet snø, og vi tror mye av den forsvinner før prøvestart. Mest sannsynlig går vi på føttene, men kan være lurt å ta med ski i tilfelle det kommer mer snø.

Programmet er som følger:
Fredag 4.10.: Kvalifisering Norsk Derby
Lørdag 5.10.: Semifinale Norsk Derby
Søndag 6.10.: Finale Norsk Derby

FKF har søkt og fått dispensasjon fra jaktprøveregelverket når det gjelder bestemmelsen om at det kun er hunder under 24 måneder på prøvens 1. dag som får delta. De hunder som var rettidig påmeldt og kvalifisert til å delta i Norsk Derby (ND), vil således også kunne delta under ND 4.-6. oktober.

De rettidige påmeldte og kvalifiserte deltakere som ikke ønsker eller ikke har anledning til å delta i ND 4.-6. oktober, må melde dette omgående til Derbykomiteen v/Anne-Grethe Sætrang, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. De som har meldt om trekking av hund til den ordinære dato 20-22/9 bes melde dette igjen hvis trekking av hund fortsatt gjelder.

Kan du ikke møte, gi snarest beskjed til Anne Grete Sæthereng, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., mobil: 95851399

For mer info, se Fuglehundklubbenses forbund sin Derby side.

Foredrag med Apptitt og Elin Wittusen torsdag 19. September.
I forbindelse med Norsk Derby og Trippelprøven 2019, inviterer prøvenes hovedsponsor, Appetitt, til et foredrag i peisestua på Hjerkinn Fjellstue torsdag 19. september kl 18.
Appetitt vil snakke litt om sitt hundefor, før deres ambassadør Elin Wittusen vil overta. Hun vil snakke om sitt oppdrett, sine ideer og ikke minst om sin nye bok. Her er det mulig å få mange gode tips for alle sammen. Det vil bli signering og salg av Elin's bøker. 
Oppfordrer alle som har mulighet til å møte opp. 
Norsk Gordonsetterklubb og Norsk Derby ønsker dere hjertelig velkommen.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!