Spesialutstilling 2020

Utstilling sommer
Da skal alle ha mottatt katalognummer på epost. Er du på ferie og ikke har mulighet for å skrive ut selv, så har vi det i sekretariatet - som er åpent fra kl. 09:00.

NB! På katalognummerene på valpene står det at utstillingen begynner kl 09:00. Det er feil - den begynner 09:30!

Les mer …

Kalender2020
Det skyldes mest sannsynlig at du ligger inne med feil adresse i medlemsregisteret. Mange har flyttet, andre har fått nytt postnummer i 2019 og noen har fått på en bokstav etter husnummeret sitt.

 

Dette medfører at klubben får en mengde kalendere i retur og i skrivende stund har vi fått over 60 stk i retur til oss!

Dersom du ønsker å få tilsendt kalenderen for 2020, må du inn på "min side" hos nkk.no og endre på det som er feil på din adresse. Samtidig kan du også betale medlemsskapet for det nye året. (se bilder nederst i artikkelen)

I tillegg må du sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og gi beskjed om at du har endret på adressen din og betalt medlemskapet. Hit kan du også sende din adresseendring så kan vi endre for deg dersom du ikke får til å gjøre dette selv.

Systemet er stengt frem til kl 18:00 i dag, 3. januar 2020, men etter det blir det mulighet for å betale og gjøre endringer på "min side":

 

Medlemsskap4

 

 

 

Medlemsskap3

DMC Firewall is a Joomla Security extension!