Trening DK1
Som et ledd i NGK´s satsning på å få flere GS eiere med på jaktprøver, ønsker klubben å gjennomføre en treningssamling i Danmark. OBS: OPPDATERT INFORMASJON!

Det har vært noen henvendelser på om vi kan øve på bl.a standtrening og ro-i-oppflukt. Dette har vi foreløpig sagt nei til pga at dette krever mye tid.

Men, nå er det kommet til flere hjelpe-instruktører, og da får vi kapasitet til å legge til rette for mere variert trening. Der er så mye fugl der nede at deltakerne vil få mere enn nok.

I tillegg kan vi tilby egentrening i form av at de som ønsker, kan gå sammen med en kjentmann/hjelpeinstruktør og trene på egenhånd. Vi har noen enorme områder å trene på!

Det er veldig mye fugl i områdene og det er også mulighet for å trene på skogsfugl i nærområdene.

Påmelding gjøres KUN pr mail til:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (Meldinger på Facebook og andre steder vil ikke bli registrert)

NB! Veldig viktig med en påminnelse til de som sitter og vurderer om de skal delta: Vaksinering mot Rabies MÅ være utført 3 uker før avreise! (Siste frist 7.februar)

 

Les all informasjon her

Trening DK2

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd