Spesialutstilling 2020

Utstilling sommer
Da skal alle ha mottatt katalognummer på epost. Er du på ferie og ikke har mulighet for å skrive ut selv, så har vi det i sekretariatet - som er åpent fra kl. 09:00.

NB! På katalognummerene på valpene står det at utstillingen begynner kl 09:00. Det er feil - den begynner 09:30!

Les mer …

Jaktprove
Nå starter en ny jaktprøvesesong og du må huske å registrere oppnådde resultater for å være med i GS-cup. Måten dette gjøres på er ganske enkel:

 

* Gå inn på www.gordonsetter.no
* Trykk på linken på menylinja på venstre side som heter "Resultatregistrering". Da kommer stillingen i GS-cup for både UK, AK, VK
* Trykk så på link for å legge inn ditt resultat. Et registreringsskjema kommer opp som må fylles ut. Dette er selvforklarende.
* Trykk så "Meld inn"

Din hund vil da bli plassert på resultatlisten etter hvor mange poeng den har. Vær nøyaktig når du legger inn dine opplysninger og skriv riktig reg.nr på den hunden du skal legge inn resultater for.

Du kan kontrollere at riktig antall poeng blir registrert ved å sjekke regler for GS-CUP som ligger litt lengre ned på siden.

Dersom noe er uklart kan ansvarlig for resultatservice kontaktes på tlf 982 65 196 eller til mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

(Link til der du registrerer resultater finner du her)

DMC Firewall is a Joomla Security extension!