DSC 1067 1024x576

Vi har gleden av å ønske velkommen til Trysil 1 m/CACIT i fantastiske Ljørdalen og Gordon Castle 21-23 August 2020.
Helsemyndighetene har gitt tillatelse til å gjennomføre mindre arrangementer, og vi håper at det til høsten er mulig å gjenomføre denne prøven mer eller mindre som "normalt" - og det er nå åpnet påmelding for prøven. 
Endringer og eventuelle restriksjoner/begrensninger vil vi selvfølgelig informere fortløpende om når vi får retningslinjer fra forbund og myndigheter.  
 
Opprop planlegges som vanlig til kl 08:00 hver dag på Gordon Castle (Sundløfstugua).
 
Prøven har også i år fått tildelt CACIT, og det vil bli 2-dagers VK med kvalifisering på fredag og finale på lørdag.
UK/AK alle dager.
     
Nytt av året er at det også vil bli arrangert skogsfuglprøve alle tre dagene, hvor mange partier vi sender ut vil avhenge litt av både dommere og deltakere.  Merk at dette er egen påmelding til skogsfuglprøven.  
Påmelding gjøres via "Min side" hos NKK, ordinær påmeldingsfrist er 7. August.
Det vil være mulig å plassere campingvogn, bobil eller telt oppe ved Gordon Castle, forutsatt at de gjeldende smittevernsregler overholdes.  Overnatting på hyttene er reservert arrangør.
Ellers er det mulig å leie hytter både på Ljøratunet og andre plasser i Ljørdalen.
    
Mer informasjon om prøven vil komme i løpet av sommeren, og partilister vil legges ut på klubbens hjemmeside kort tid etter fristens utløp.
    
Regler for refusjon av startkontingent:
Ved trekking av hund fra venteliste innen 7 dager fra prøven starter, gis full refusjon av startkontingenten. Trekking av hund fra venteliste senere enn denne frist, berettiger refusjon med fradrag av 25% administrasjonsgebyr. Deltaker som står på venteliste, har møtt opp ved opprop, men ikke får plass, er også berettiget til refusjon av kontingent med fradrag av 25% administrasjonsgebyr. Det samme gjelder også om deltaker ikke har møtt opp og fortsatt står på venteliste.
Møter ikke hunden til fastsatt tid på prøvestedet, kan startkontingenten ikke kreves tilbakebetalt.
Ved legitimert veterinærattest for hund, egenmelding for hunder med løpetid eller legeattest for fører som foreligger senest 12 timer før opprop refunderes startkontingent fratrukket 25% administrasjonsgebyr.
De til enhver tid gjeldende regler fra NKK vil være styrende for prøven.  
    
For spørsmål kontakt prøveleder Fredrik Weberg-Larsen på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
    
Vel møtt til jaktprøve i Ljørdalen, vi ses!
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd