Topptreffnord
Helgen 14.- 16. august arrangeres det Gordonsetter treff i Andøy. Dette blir ei sosial helg hvor Gordonsetteren står i sentrum

 

Vi har leid Nordmela Grendehus som har kjøkken, dusj/toaletter og muligheter til overnatting på flatseng/feltseng. Det er ikke egne soverom. Det vil bli mulighet til å plassere campingvogn, bobil eller telt ved grendehuset. Det forutsettes at de gjeldende smittevernsreglene overholdes. Det tas forbehold om tilgjengelig plass og at tilkobling til strøm vil være begrenset.

På grunn av usikkerheten rundt coronaviruset blir det ikke lagt opp til felles matservering. Forpleiningen skjer på enkelt vis. Alle tar med seg egen mat og drikke. Vi satser på godt vær slik at vi kan ta middagen ute på grillen. Har du mulighet til å ta med grill vil det være fint.

Ta med klær/sko til å være ute, samt for, bånd, bur, markeringsdekken og eventuelt annet utstyr til hunden.

Instruksjonspartier lørdag og søndag

Hund og hundefører blir tatt med i terrengene under kyndig ledelse, og det gies individuelle råd og veiledning om føring av hund, både på individuelt og generelt grunnlag. Her blir det lagt vekt på instruksjon og læring. Alle hunder er velkommen.

Program for helgen vil se omtrent slik ut, avhengig av antall påmeldte:

Fredag ettermiddag:

  • Ankomst/innkvartering

Lørdag:

  • Orientering om dagen før vi går ut i terrenget for instruksjon
  • Vi samles rundt grillen(e)

Søndag:

  • Et instruksjonsparti
  • Et finaleparti hvor det blir kåret en vinner.

Det vil bli mulighet for å ta apportbevis for de som ønsker det

Bindende påmelding skjer ved innbetaling til konto 1224.6247879  Gordonsettertreff Andøya, hundens navn, reg.nr og alder, samt eiers navn og føres navn, adresse, telefonnummer og mailadresse.

Påmeldingsfrist er lik betalingsfrist og er satt til 3. august. Påmeldingen er bindende og prisen settes til kr. 1.000,- pr hund

Husk å ta med gyldig vaksinasjonsattest og sauerenhetsbevis.

Trenger du nærmere opplysninger om treffet kan du kontakte Gøran Larsen på tlf.nr. 952 32 373.

Velkommen. Vi ser frem til ei hyggelig helg.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd