Riktig adresse på deg?

Kalender2020
Har du riktig adresse registrert hos oss? 

Les mer …

Meld inn til årets hund 2020.

Driva valp

Klubben kårer årets gordonsetter, årets unghund, årets skogsfuglhund og årets jaktpremierte utstillingshund. I den forbindelse må dere melder inn aktuelle resultater innen 30. November kl 12 til avlsrådet: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Les mer …

Purring Helseundersøkelse

advarsel

I dag er det sendt ut purring på SMS for helseundersøkelse. Dette er SVÆRT viktig at dere svarer på undersøkelsen. Dette tar kun noen minutter og gir oss verdifull informasjon om gordonsetterenes helse.

Les mer …

Kalender2020
Har du riktig adresse registrert hos oss? 

 

Om kort tid tas liste ut for å klargjøre utsendelse av kalenderen for 2021. Dette er en kalender som alle klubbens medlemmer, men hvert år får vi 40-50-60 kalendere i retur pga feil adresse.

Det er ikke store feilen som skal til for at den maskinelle sorteringen hos posten returnere forsendelsen, så vær så snill - logg inn på "min side" hos www.nkk.no og sjekk om din adresse stemmer. Evt så sender du en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så sjekker vi opp for deg.

Takk for hjelpen!

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!