advarsel

PURRING

Det er i dag den 11. mars sendt ut en ny purring på den nye undersøkelsen, med svarfrist 17. mars.

Det er viktig at dere tar dere tid og svarer på denne, det gir oss verdifull info om gordonsetterens helse. Om hunden er død, er frisk eller har plager, vi ønsker svar fra alle for at dette skal gi oss en riktigst mulig oversikt.

 

I løpet av kort tid blir det en ny utsendelsesrunde av helseundersøkelsen, og vi sender ut til 600 nye tilfeldige utplukkede hunder som er født 2010-2014. Svarfrist 10. mars.

Vi håper du setter av noen få minutt og svarer på denne undersøkelsen. Du skal også svare om hunden ikke er i live lengre. Ved å få høy nok svarprosent, vil vi få veldig nyttig kunnskap om gordonsetterenes helse. Blir svarprosenten god nok, vil resultater fra undersøkelsen legges ut på hjemmesiden, publiseres i Fuglehunden, samt brukes i den nye RAS'en vi jobber med.

Vi har vært så heldig å fått sponset et par med Jakt Crown ski fra Fischer, samt et par sportsolbriller fra One Way, disse trekkes blandt de som har svart på helseundersøkelsen innen fristen.

Fjorårets Generalforsamling påla avlsrdet å arbeide mer med kloløsning og HD, og da trenger vi deres hjelp til dette, ved at dere som har fått sms, svarer på denne undersøkelsen.

Undersøkelsen vil bli sendt ut på sms med link til undersøkelsen og link til denne infoen.

Er det noe dere lurer på, så send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller ring Mona Aakervik, 99038416

Om det er spørsmål dere ikke får til å svare på, f.eks reg.nr på hunden, så hopp over dette spørsmålet.

Vi har i høst, sendt ut forespørsel, samt 2 runder med purringer til 700 hundeiere der hundene er i alderen 2010-2013. Dessverre har veldig få svart på denne, vi har nå etter mye jobbing i underkant av 200 svar på den første undersøkelsen. Hvis du fortsatt har lyst til å svare på undersøkelsen, bruk linken i mottatt sms, den åpen for besvarelse til 10. mars

Hilsen Avlsrådet i Norsk Gordonsetterklub

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd