Hei alle sammen. Prøver meg med første artikkel på Finnmark's sider.

I og med at dette ble publisert nå i fuglehunden kan det vel passe seg å legge ut informasjon her også.

Fra Fuglehunden:

"

Jeg er 32 år og bosatt i Hammerfest. Er opprinnelig fra trøndelag. Her hjemme har jeg to gordonsettere, Shira på snart 12 år og Tømmeråsen's Tarzan på 20 mnd. Prøver har aldri vært noe for hverken meg eller Shira, selv om hun har vært en fantastisk skogsfugljeger. Det var mer eller mindre en tilfeldighet at jeg i 2014 dro på et medlemsmøte for hammerfestavdelingen i VFFK. Her ble jeg mottatt av en flott og inkluderende gjeng. Siden har det bare gått en vei.

 
Nå har jeg deltatt på det meste av aktiviteter som har skjedd gjennom VFFK i Hammerfest. Jeg har vært en del av aktivitetskomiteen, vært med på dressurkurs og takstering. Jeg satt også i prøveteamet under Sennalandsprøven nå i april. Det har vært to svært lærerike år, og som nybegynner er jeg også godt fornøyd med hele 6 premieringer i UK på Tarzan denne sessongen.
 
At jeg nå påtar meg rollen som DK skjer også litt tilfeldig. Tidligere DK, Espen Johnsen, er faktisk innehaver av far til Tarzan, Taro, og kullsøster Arya Stark. Vi har gjennom dette og prøvene hatt litt kontakt, og en liten kommentar fra meg gjorde at Espen spurte om jeg kunne tenke meg å ta over. Jeg tenkte at dette var en fin mulighet til både å lære mer om klubben og kanskje øke aktivitetsnivået her i Finnmark. Men som sagt er jeg fersk i gamet og kommer nok til å samarbeide både med Espen og andre. 
 
Nå står sommer, apporttrening og sykkel for tur. Ønsker alle lesere en god sommer!
 
Per Ivar Langaunet
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf 92202083
"
Som sagt er jeg nye i både sporten og i rollen. Har du tema, meninger, forslag til aktiviteter, resultater eller andre ting du ønsker å få inn på distriktsidene er det bare å ta kontakt.
 
Mvh
Per Ivar Langaunet

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!