Syndin

Bli med på¨trening på fjellet!! Teori, praksis og sosialt samvær

NGK – Asker, Bærum og Buskerud ønsker å prøve et nytt område for treningssamling i år. Flere i arbeidsutvalget har vært i treningsterrenget i Vestre Slidre – og det er normalt greit med rype der – både høst og vinter.

Overnatting

Vi skal overnatte på Syndinstøga. Vi fordeler oss i tre hytter og to leiligheter – hvor det er plass til 4 personer i hver enhet.  Vertskapet på Syndinstøga har egentlig stengt denne helgen – men åpner for oss J.  Opplegget inkluderer fullpensjon – og vi har da avtalt følgende:

·        Fredag kveld: Elggryte som står på utover kvelden

·        Lørdag: Frokost og niste + Thermos

·        Lørdag: Middag

·        Søndag: Frokost og niste + Thermos

Kartutsnitt under viser hvor terrenget ligger. Dere kan se enda mer presis grense på inatur (hvor dere også må selv kjøpe treningskort til begge dagene):

Samling fredag kveld

Vi samles fredag kveld – fint om alle forsøker å være på plass senest kl 21. En av våre instruktører vil gjennomgå litt teori, og gå igjennom organiseringen av treningen på lørdag og søndag

Trening lørdag og søndag

Vi deler oss i to grupper, og satser på å komme oss ut i terrenget fra kl 9. Hvert parti har med seg instruktør. Terrenget passer til to partier – så vi sprer oss i to områder.

Terrenget er et treningsterreng som er åpent for alle - via Inatur - men det er en begrensning på 25 treningskort pr dag. Det er normalt få eller ingen som bruker terrenget på vinterstid til trening – så dette ser vi ikke på som noen utfordring. Men – det er VELDIG viktig at du kjøper kort så snart du har meldt deg på samlingen.

Pris og påmelding

For denne flotte helgen – så har vi fått til følgende pris:

Overnatting m/mat (1 fører+ 1 hund) = 2000 kr.  FRIST for betaling – 20.januar 2017.

Dersom det ikke blir fulltegnet med 16 ekvipasjer – så vil det bli mulig å få med ekstra hund for 300 (dekker for instruksjon)

Dersom det er ledige sengeplasser vil det være mulig å ta med ledsager – som da koster 1500 for kost/losji.

Gi beskjed ved påmelding om dere ønsker å stå på liste for ekstra hund eller ledsager. Gyldig påmelding er når innbetaling er utført til konto 1210.08.64523 – v/Vidar Bakken. Når innbetaling er utført, send epost til med følgende informasjon:

Navn på deltaker:

Mobiltelefonnr:

Navn på hund:

Hundens alder/kjønn:

Vi bekrefter din plass på epost – deretter må den enkelte kjøpe treningskort på Inatur:

https://www.inatur.no/jakt/51261cdae4b0c462f5d41df4/treningskort-for-fuglehund-i-vestre-slidre-statsallmenning-i-valdres

Hilsen Arbeidsutvalget i NGK – Asker, Bærum og Buskerud

Se dokument på vår facebookside - som også har noen flere bilder:

Treningssamling invitasjon

DMC Firewall is a Joomla Security extension!