Vi ønsker å takke for et flott jubileumsår og har selvfølgelig også begynt å se frem mot 2017. Her er noen av aktivitetene i Oslo og Akershus det kommende året.

Januar 2017 – Valpekurs/grunnkurs – i løpet av helgen 20.-22.januar går vi igjennom teori og praksis for å komme godt i gang med dressuren av din hund. Lineføring/gå pent, sitt og innkalling i fokus, men også informasjon om jaktprøver, utstillinger og hverdagsdressur Sted: Kringsjå, Oslo. Pris: 1000kr for medlemmer.

Februar 2017 – Videregåendekurs – I løpet av 7 kvelder (mandag og onsdag i perioden mandag 6.feb tom mandag 26.feb) går vi videre med dressuren. Vi går dypere inn i teorien og stiller høyere krav til våre hunder. Avstandsitt og innkalling, med og uten provokasjon har hovedprioritet. Sted: Kringsjå, Oslo. Pris: 1500kr for medlemmer.

Mars 2017 – Føring av hund i fjellet – Vi reiser til Gordon Castle i Ljørdalen, Trysil helgen 17.-19.mars. Vi gjennomgår teori fredag kveld og har to fulle dager i fjellet lørdag og søndag. Her får alle hundene god tid og mange slipp. Vi satser på mye fugl og mange gode situasjoner. Som alle turer til Gordon Castle blir det også en god dose sosialt samvær.

Onsdagstrening – utvalgte onsdager igjennom hele vinteren møtes vi til sosialt samvær og dressur av hunder. Her er det åpent for hunder og førere på alle ferdighetsnivåer og ambisjoner. Dette er kvelder vi bruker på å lære av hverandre og gjøre hverandre gode. Følg med på gordonsetter.no og NGK Distrikt Oslo og Akershus på Facebook for løpende oppdatering.

Ved interesse eller ønske om påmelding til vinterens aktiviteter kan vi nåes på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 975 36 548. Info blir også lagt ut på distriktsidene på gordonsetter.no og NGK Distrikt Oslo og Akershus på Facebook.

Vi gleder oss til å møte dere i vinter.

Mvh

Anette og Truls Holten Næsje

DKer Oslo og Akershus

DMC Firewall is a Joomla Security extension!