DSC 1497

Vintersesongen 2017 ønsker NGK distrikt Oslo og Akershus å legge opp til at vi sammen skal bli en aktiv gjeng.

Vi ønsker derfor at vi sammen skal stille mannsterke opp på jaktprøven på Grotli 28.-30- april. Er du ny med fuglehund og har lyst til å få vist fram din håpefulle, men er litt usikker på hvordan det hele rundt jaktprøver fungerer er dette en gylden mulighet til å bli med. Er du erfaren med jaktrpøver, men en sosial type så sleng deg med, det er jo alltid gøy å ha en spesifikk prøve å trene mot. Det blir med dette i baktankene noen arrangementer de kommende månedene:

Foredrag «Ny på jaktprøve»:

Hva er egentlig jaktprøver? Hvordan melder man seg på? Hva må man kunne? Spørsmålene er mange når man ikke har vært med før. I løpet av kvelden går vi igjennom det meste som trengs av informasjon før, under og etter jaktprøver. Det blir også mange muligheter til å stille spørsmål.

Tid: Tirsdag 21.2.17 Kl 18-20. Sted: Klossen Studentbarnehage, Olav M. Troviksvei 32, Oslo Pris: Gratis for medlemmer av NGK. 50kr for ikke-medlemmer.

Instruksjonssamling Gordon Castle:

Vi møtes på Gordon Castle i Ljørdalen. Teori om føring av hund i fjellet fredag kveld. Vi deler oss i to partier lørdag og søndag for trening og instruksjon i fjellet. Hvert parti får sin egen instruktør. Se distriktsidene på gordonsetter.no for egen info om dette.

Foredrag "Førstehjelp og forebygging av skader - på aktive hunder"

Vi er så heldige at vi har fått veterinær Svein Stueland ved Nannestad Dyreklinikk til å holde foredrag om førstehjelp og skadeforebygging for oss. Svein jobber i tillegg til ved klinikken som veterinær på Forsvarets Hundeskole, og har dermed bred erfaring med behandling og forebygging av skader på aktive brukshunder, samt undervisning i førstehjelp på hunder i tjeneste. Svein er spesielt interessert i sportsmedisin, og er selv aktiv med sine pointere til trening, jakt og jaktprøver.

Tid: Mandag 20.3.17 kl 18.30-20.00. Sted: Nannestad Dyreklinikk, Homledalsvegen 2, 2030 Nannestad. Pris: Gratis for våre medlemmer. Begrenset antall plasser, så bindende påmelding må sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Onsdagstreninger:

Utvalgte onsdager i løpet av vinteren vil vi møtes for dressurtrening. Her jobber vi med sitt, innkalling, apport og andre viktige dressurmomenter. Både med og uten provokasjon. Hver trening vil ha et dressurmoment som hovedfokus. Tid og sted vil bli lagt ut månedsvis på gordonsetter.no

Jaktprøve Grotli:

Vi bor på Grotli Høyfjellshotell og deltar på NGK sin jaktprøve på Grotli. Sammen deler vi erfaringer, gleder og sorger igjennom helgen. DK-ene vil være til stede for alt av spørsmål som måtte dukke opp under helgen.

Hver ekvipasje melder selv på jaktprøven og overnatting bestilles direkte til Grotli Høyfjellshotell (www.grotli.no). Vi kan selvfølgelig hjelpe hvis man lurer på noe når det gjelder påmelding. Gi oss uansett beskjed når dere er meldt på, så holder vi kontakten opp mot prøven.

Håper så mange som mulig har lyst til å delta.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!